Nog één keertje binnenkijken bij POST Rotterdam

Het oude postkantoor op de Coolsingel wordt binnenkort omgetoverd tot een vijfsterrenhotel met 224 kamers en een toren van 155 meter waarin 305 woningen komen. Tijdens de Rotterdam Architectuur Maand van 24 mei t/m 16 juni is POST Rotterdam daarom nog even open voor het publiek.

“De herontwikkeling van dit betekenisvolle gebouw op deze prominente plek acht ik van grote waarde voor de binnenstad. Meerdere doelstellingen worden gerealiseerd: het herstellen van cultureel erfgoed en het toevoegen van woningen en levendigheid aan de binnenstad’’, aldus wethouder Kurvers van Bouwen, wonen en energietransitie gebouwde omgeving.

POST Rotterdam wordt ontwikkeld door de eigenaar Omnam Group, tezamen met het design team van Job Roos / Braaksma & Roos Architectenbureau en Eran Chen / ODA NY.

LET OP: Post Rotterdam is tot en met 16 juni gratis toegankelijk in de weekenden en op Pinkstermaandag. Er zijn geen publieke rondleidingen. Wel kan men in de centrale ontvangsthal rondkijken en zijn er diverse maquettes te bezichtigen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter