Nog twee nieuwe rondes van de Mediaregeling dit jaar

Goed bericht voor makers met plannen voor mooie Rotterdamse cross-mediale programma’s! OPEN Rotterdam kan dit jaar alsnog namens de Gemeente Rotterdam twee rondes van de Mediaregeling organiseren. Op 1 november en 12 december 2018 zijn extra pitchrondes voor de Mediaregeling voorzien waarvoor producenten plannen kunnen indienen!

Met de Mediaregeling hebben we de mogelijkheid om mediamakers te ondersteunen bij het realiseren van hun programmaplan. Dus heb je een goed plan voor een nieuw programma over onze mooie stad?

Neem dan contact op met OPEN Rotterdam, spreek het voor en pitch je plan.

Lees hier meer over het proces en traject.
 
Erkenning
Sinds 2016 is OPEN Rotterdam penvoerder van de Mediaregeling vanuit de Gemeente Rotterdam. Een aparte commissie bestaande uit PBO leden is verantwoordelijk voor de toewijzingen. Dankzij de Mediaregeling van de Gemeente Rotterdam kunnen nieuw talent en doorgewinterde makers uit Rotterdam jaarlijks meer dan 20 nieuwe cross mediale tv programma’s en documentaires maken over Rotterdamse onderwerpen. Van de druk van de straat tot hiphop, van pioniersplekken tot familiebedrijven.
Erkenning voor deze programma’s blijkt ook uit bijvoorbeeld de nominatie bij de omroepawards voor I.N.D.O., bij de Veed awards voor Ezki’s Schoolleven en bij de Rotterdamse persprijs 2018 voor Haven in Transitie.
 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter