Nooit Gehoord Finale bij Theater Zuidplein

Bij Theater Zuidplein was maandag 13 februari de finale van de ‘Nooit Gehoord’ spoken word en storytelling competitie onder leiding van Kenneth Asporaat van het KEN Theater.

Tijdens deze finale gingen de deelnemers van middelbare scholen De Palmentuin, De Slinge, STC en Hugo de Groot de strijd aan tegen elkaar om hun nooit gehoorde verhaal te delen met het publiek. De deelnemers maakten kans op een mooie wisselbokaal voor hun school en tevens een beker die zij mee naar huis mochten nemen. Gedurende het traject van 11 maanden vóór de competitie zijn de deelnemers begeleid door de coaches Archell Thompson en Gery Mendes. De winnares van deze prachtige middag was Jaritssa van de Hugo de Groot school. De avond werd gepresenteerd door Jandino Asporaat en telde nog wat optredens en bezoek van o.a. Broederliefde en La Familia.

Het was een zeer inspirerende avond waarbij de deelnemers het publiek heeft getoond wat zij in de maanden voorheen allemaal geoefend hebben en overwonnen hebben om voor het publiek te kunnen staan en hun verhaal te kunnen vertellen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat