North Sea Round Town zet in op jong talent

North Sea Round Town maakt graag gebruik van jong talent. Daarom werkt het festival dit jaar samen met vijf jonge programmeurs die allemaal een eigen visie hebben op Rotterdam als jazzstad.

In aflevering 2 van onze serie over North Sea Round Town gaan we langs bij twee van deze programmeurs. Raluca Baicu programmeerde vrijdag een concert op grote hoogte, namelijk op de 31e verdieping van De Rotterdam. Programmeur Sam Uittenbogaart brengt aanstaande donderdag met haar Know the Ledge hiphop en jazz naar LantarenVenster.

Naast jong talent, maken ook topvrouwen onderdeel uit van het programma van North Sea Round Town. Het Women in Jazz-programma zet vrouwelijke artiesten zoals Shirma Rouse, Lorrèn, Sabrina Starke en Pink Oculus in de schijnwerpers. We namen een kijkje bij het optreden van Pink Oculus op een bijzondere locatie: Skateland Rotterdam.

Deze video is gemaakt in opdracht van North Sea Round Town. North Sea Round Town vindt plaats van 27 juni tot en met 14 juli op verschillende locaties in de stad.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter