Ondernemers in gesprek met Burgemeester Aboutaleb

Burgemeester Aboutaleb zal op woensdag 22 februari in gesprek gaan met ondernemers tijdens de tiende editie van Crowd Force in de Burgerzaal in het Rotterdamse Stadhuis.
Acht Rotterdamse ondernemers zullen voor de tweede keer hun vraag aan het publiek stellen. Alle ondernemers zijn namelijk eerder deelnemer geweest. Toen nog startend, maar inmiddels zijn ze gevestigd. De vragen die zij nu hebben zijn dan ook gerelateerd aan de groei die zij sinds hun vorige deelname aan Crowd Force doormaakten.

Burgemeester Aboutaleb zal het evenement openen. Hij deelt tijdens tafelsessies zijn adviezen. Ook gaan de ondernemers, in twee rondes, met het publiek in gesprek voor antwoord op hun vragen.

Met Crowd Force Rotterdam wil organisator R’damse Nieuwe de Rotterdamse ondernemers een stap verder helpen in de groei die zij doormaken. Zij ondersteunen ondernemerschap en verbinden de jonge generatie aan de gevestigde orde. Door kennis en netwerk beschikbaar te stellen aan Rotterdam en haar inwoners, willen zij bijdragen aan een mooiere stad.