Online gezelligheid tijdens Koningsdag in Liskwartier

Tijdens Koningsdag is het altijd een gezellige boel in het Liskwartier in Rotterdam-Noord. Kraampjes met spulletjes en/of lekkernijen, kleine optredens en nog veel meer, maar dit jaar uiteraard niet. Ook dit deel van de stad houdt zich aan de coronamaatregelen. Vandaar dat het feestje nu online doorgaat.

De festiviteiten richten zich vooral op de kinderen en zijn live te volgen op Zoom en Facebook. Er is van alles te doen, zoals een Liskwis junior waarin je verschillende opdrachten moet uitvoeren en diverse vragen krijgt over onder meer over het koningshuis. De winnaar krijgt een cadeaubon van 25 euro. Verder is er het Liskids request, waar de kinderen van het Liskwartier laten zien wat ze kunnen. Ook aan de volwassenen is gedacht, want zij kunnen om 15.00 uur meedoen aan een kwis en ook hier is een cadeaubon te winnen.

Dan nog het Liskids Happy Hour en om 16.00 uur stopt het feest met de Nationale toast. Feestgangers kunnen meedoen via Zoom. Meeting nummer is: ID 711-070-1983 en het wachtwoord: LISKIDS. Het feestje is ook te volgen via Facebook. https://www.facebook.com/126340994052917/videos/927585594346566/

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat