Online supermarkt komt naar Rotterdam

Wc-papier, boontjes, appels en schoonmaakmiddel. De online supermarkt PICNIC komt naar Rotterdam. Straks hoef je niet dus niet meer naar een ‘fysieke’ supermarkt, je kan gewoon vanuit je luie stoel de boodschappen online bestellen. Toch is dit niet voor iedereen een voordeel en daarom gingen wij naar Oudedijk en stelden de vraag: hoe vaak bestelt u weleens boodschappen online?
De meningen over fysiek en online boodschappen doen verschillen in Rotterdam. Zo laat een voorbijganger in Kralingen-Crooswijk weten: “Ik voel niks voor online boodschappen doen, daar ben ik te oud voor. Ik heb niet eens internet.”

Een andere passant is juist wel enthousiast. “Eén keer in in de drie weken bestel ik mijn boodschappen online. Ik doe dit vooral voor de grote en zware boodschappen, zoals wc-papier.”

Nog niet iedereen in Rotterdam kan juichen. In eerste instantie gaat PICNIC alleen maar bezorgen in de wijken Prins-Alexander, Noord, Overschie, Delfshaven, Hillegersberg-Schiebroek en Kralingen-Crooswijk. De online supermarkt onderzoekt wel of bezorgen op Zuid ook mogelijk is.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat