Op zoek naar de lekkerste vette hap van Rotterdam

Perry de Man maakt in Per´s Deli de lekkerste vette happen klaar. Met hem zijn we op zoek gegaan naar de lekkerste vette happen van Rotterdam. De Rotdog, kapsalon en een enorme hamburger werden allemaal getest.

Perry heeft zijn eigen zaak in de Tikibar aan de Hartmanstraat. In deze keuken worden gerechten geserveerd die zijn geïnspireerd door de New Yorkse deli´s. In Per´s Deli worden hamburgers geserveerd, maar ook pastrami staat op het menu. Perry heeft geen horeca-opleiding gedaan, maar een opleiding aan de Willem de Kooning Academie. Zijn liefde voor het horecavak ontstond tijdens zijn bijbaantjes. Hij heeft zich omhoog gewerkt en heeft in de keuken gewerkt van Ter Marsch en Ballroom. De Tikibar had helemaal geen chef meer in dienst totdat Perry zich aanmeldde. Hij begon zijn eigen zaak in de bar. In zijn Deli serveert hij ´gerechten met 0 vitaminen erin´, zo zegt hij zelf.

Hij is daarom ook de meest geschikte persoon om mee op zoek te gaan naar de lekkerste vette hap. Bij Hans Worst krijgt hij een hotdog geserveerd met cheddar kaas, spek en uiteraard een hotdog. Daarna ging de zoektocht door naar El-Aviva. Hier werd de kapsalon uitgevonden. Voor Perry is het wel een nieuwe ervaring om een kapsalon overdag te eten en niet midden in de nacht. De laatste plek is het Breakaway Café tegenover Rotterdam Centraal. Hier krijgt Perry zijn laatste gerecht geserveerd: een enorme hamburger. Hij heeft het voordat hij de burger moet eten al zwaar. ‘Ik heb een nieuwe soort sugar rush…een fry high.’ De hamburger krijgt hij dan ook niet op. Volgens Perry is de lekkerste vette hap van Rotterdam de Rotdog van Hans Worst.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat