OPEN Rotterdam gaat het dak van het Nieuwe Instituut op voor Architectuur Talk

OPEN Rotterdam heeft in de afgelopen jaren veel series gemaakt waarbij de Rotterdamse architectuur centraal staat. Of het nou gaat om wonen, werken, architectuur onder de grond of hoe de gebouwen tot stand zijn gekomen, achter al deze series zitten gemotiveerde makers.

Op zondag 19 juni gaat OPEN Rotterdam verslaggever Sanne Poot van 16.00 uur tot 17.00 uur op het dak van het Nieuwe Instituut een uur lang in gesprek met Aurora Peters, Thomas Kuijpers, Ferrie Weeda, Itam van Teeseling, en Eric Creemers. Zij zijn de makers van Tijdlagen, Innovatieve architectuur en Idealen in Steen.

Op het dak hebben zij het over hoe die series tot stand zijn gekomen, welke veranderingen de makers zijn opgevallen in de stad. Ook hebben ze het over wat ze hebben geleerd tijdens het maken van deze series en wat hun verwachtingen zijn bij het uiterlijk van Rotterdam in de toekomst.

ERBIJ ZIJN? Meld je dan nu hier aan.

Dit gesprek is onderdeel van het AIR programma in het kader van de Rotterdam Architectuur Maand. Het gesprek is later terug te luisteren zijn in je favoriete podcastapp.