OPEN Rotterdam genomineerd voor 6 Lokale Omroep Awards

OPEN Rotterdam, de lokale omroep van Rotterdam, is genomineerd in alle categorieën van de Lokale Omroep Awards. Die categorieën zijn Innovatie (MoJo), Presentatietalent (Farzana Alladin), Video (I.N.D.O., programmaserie), Nieuws (Stem uit de Wijk, reportageserie over de Tweede Kamerverkiezingen) en Audio (FunX Jouw Stad Rotterdam). Eerder zijn we al genomineerd voor Lokale Omroep van het Jaar.

Hoofdredacteur Rob Freijssen is enorm trots: “We zien dit als een beloning voor onze moderne en innovatieve wijze van werken, in een team met een mix van jonge talenten en meer ervaren mediamakers. Ik vind dat OPEN Rotterdam als modern mediabedrijf ook echt een ambassadeur is voor de stad Rotterdam.”

“Wij zijn met het maken van video en televisie met de mobiele telefoon (MoJo) en burgerjournalistiek met onder andere vloggers al jaren bezig met vernieuwende manieren van berichtgeving over de stad Rotterdam en zijn inwoners. We bereiken een diverse doelgroep met publieke informatie dankzij een digital first-strategie via onze social mediakanalen.”

De uitreiking van de Lokale Omroep Awards is op zaterdag 9 september in Beeld en Geluid in Hilversum.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat