OPEN Rotterdam helpt je de kerstdagen door

Trek je feestelijkste rode en groene kleding aan, zoek naar die kerstmuts van een jaar geleden en ga op pad in Rotterdam, want OPEN Rotterdam heeft een aantal leuke kersttips voor je op een rijtje gezet.
Kerst staat vaak in het teken van het diner, je weet wel, kalkoen, gourmet of rollade, maar er zijn ook plekken in de stad waar je heen kunt voor een heuse kerstbrunch! Bij LaBuvette in het centrum van de stad word je Tweede Kerstdag verwelkomd met een glaasje cava en kun je daarna genieten van een buffet, met een glaasje jus en koffie of thee. Als je wilt aansluiten, moet je wel van te voren even reserveren. Dat moet je trouwens ook doen bij Brasserie Waalhaven op donderdag de 26ste, in Overschie ook hier serveren ze een kerstbrunch in de vorm van een buffet.

Wil je al je calorieën van de afgelopen dagen zo snel mogelijk verliezen, dan kun je 26 december naar Rotown. Schud je heupen en de rest van je lijf los op de beste muziek van de afgelopen tien jaar. Liever dansen op muziek uit andere decennia? Dan kun je diezelfde avond naar Heartbreak, georganiseerd in arcade Poing.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat