OPEN Rotterdam mediapartner Future Flux Festival

OPEN Rotterdam is mediapartner van Future Flux Festival. 9 en 10 juni is de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam dé plek voor nieuwsgierige mensen die geïnteresseerd zijn in nieuwe ontwikkelingen in techniek, kunst en innovatie. Future Flux Festival past daarmee bij Rotterdam als stad waar de ruimte is om ideeën niet alleen te ontwikkelen, maar ook te testen en uit te voeren. De Onderzeebootloods als locatie voor Future Flux Festival is een logische keuze. Deze plek, groots en met een rijke industriële historie, ontwikkelt zich in een rap tempo tot dè plek waar industrie, creativiteit en innovatie samenkomen.
 

Future FLux Festival is een jaarlijks festival en brengt een breed publiek in aanraking met nieuwe ideeën, verhalen en toepassingen voor de toekomst. Dit doet het festival door het maken van spannende experimenten, nieuwe samenwerkingen, exposities, lezingen, workshops en muziekprogramma. Daarnaast programmeert Future Flux Festival gedurende het jaar verschillende activiteiten in nauwe samenwerking met haar partners.

Uitgangspunt van het Future Flux Festival is de verbindende schakel te zijn tussen high-low content, kunst en industrie, technologie en stad.