OPEN Rotterdam viert de stad!

Rotterdam viert dit jaar 75 jaar wederopbouw, we kijken terug maar kijken vooral vooruit, geinspireerd door het verleden en de toekomst. OPEN Rotterdam viert uiteraard mee. We doen dit als partner op vele verschilende vlakken. We volgen de aanloop naar het bijzondere project Dominoes van de Rotterdamse Schouwburg, we zenden de series Ziel van de Wederopbouw en Wijken van de Wederopbouw uit. Alle edities van Rotterdam viert de stad! – Collegetours met Ernest van der Kwast zijn te zien bij OPEN Rotterdam. 20 maart is de officiële kick-off OPEN Rotterdam is er bij!
 
Voor de kick-off op 20 maart brengen we de making off in beeld van het beeld van de Nieuwe Rotterdammer, de versiering van de 20 jaar jonge Erasmusbrug en de zeven Head Lights verspreid door het centrum van de stad. 

Volg de viering van Rotterdam op tv, via social media, maar kijk ook livestream of later op eigen gemak terug via deze website. 
OPEN Rotterdam is trots een actieve partner te zijn van Rotterdam viert de stad!
Volg Dominoes hier

Kijk Rotterdam viert de stad! Collegetour hier

De Ziel van de Wederopbouw een bijzondere serie met wederopbouwverhalen zoals je ze nog nooit eerder hoorde. 

De Wijken van de Wederopbouw we willen het wel eens vergeten, maar volg deze serie en leer weer te kijken naar de schoonheid van de wederopbouwwijken.