OPEN Rotterdam zendt op oudjaarsdag de tofste Rotterdamse videoclips van 2021 uit

Rotterdam zit vol met muzikaal talent. Van rap, metal, house, pop tot klassiek in onze stad kan het allemaal. Op Oudejaarsdag zenden we de tofste videoclips van dit jaar uit. Vanaf 18.00 uur zie je Rotterdamse artiesten langskomen. Hieronder zie je vast een selectie van de clips die je ook op met oudjaar voorbij ziet komen.

Ondanks de lockdown willen wij ook deze jaarwisseling een feestje maken. Vrijdag 31 december kan je vanaf 18.00 uur genieten van de clips van onder meer Het Gezelschap, Jessy Yasmeen, Djesco10 en CHARLOT.

Jordy Dijkshoorn, Diggy Rast, Juno Rissema, Deon van Ooijen en Kevin Stam, beter bekend als Het Gezelschap. De Rotterdams-Dordtse band brengt Swingbeat, Blues, spokenword, Electro en Hiphop samen. Deze creatieve samenstelling maakt Het Gezelschap uniek.

Na al twee nominaties tijdens de Rotterdam Music Awards, het winnen van de Rotterdamse popprijs en ruim 300 optredens heeft Jessy Yasmeen grote stappen gemaakt. Op oudejaarsdag zenden wij haar live optreden van haar single We All Need Someone uit.

Djesco10 is de artiestennaam van de Rotterdamse rapper Remi Balorian. In 2018 bracht hij zijn debuut-Ep ‘Ver Weg’ uit. Tussen 2018 en 2019 werd Djesco10 verkozen tot de Belofte van Rotterdam en mocht hij een bijdrage leveren aan diverse Rotterdamse initiatieven.

CHARLOT ziet het leven als een raadsel. Ze schrijft muziek liefdesverdriet en sombere nachten. Met haar band maakt ze van haar verhalen moderne muziek met klassiek en electro geluid. Ze laat zich inspireren door Regina Spektor, Agnes Obel en AURORA.