OPEN voor Talent

OPEN voor Talent is een nieuw programma van OPEN Rotterdam, waarin jonge Rotterdammers worden uitgedaagd hun talenten te gebruiken. In de eerste aflevering ”Stijlvol Budget” staat mode centraal.

Aflevering 5
In deze aflevering wordt Tirza uitgedaagd om met een schilderdoek een kunstwerk te maken met de spullen die ze vindt op straat. Gaat het haar lukken?

Aflevering 4
In de vierde aflevering ”Geknipt voor het werk” staat het kappersvak centraal. In deze aflevering wordt Giny Wind uitgedaagd om een willekeurig persoon op straat te vinden die een gratis knipbeurt krijgt. Lukt het haar om deze challenge te volbrengen?

 

Aflevering 3
In deze aflevering wordt Felicia uitgedaagd om een foto te maken. De challenge houdt in dat Felicia binnen 30 minuten een model en locatie moet vinden om de foto te maken. Gaat het haar lukken, of niet? Kijk verder!
 

 

Aflevering 2 
In deze aflevering nemen we een kijkje in de keuken bij Redouan. Deze keer wordt Redouan uitgedaagd om een gerecht te maken met vijf ingrediënten. Gaat het hem lukken, of niet?

 

Aflevering 1
In elke aflevering van OPEN voor Talent wordt er een Rotterdammer uitgedaagd om hun (creatieve) talent in te zetten. In deze aflevering is Tony bij een lokale kringloper in Rotterdam. En deze keer wordt Tony uitgedaagd om een outfit te creëren binnen een budget van 25 euro.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter