OPEN warmt je op! -wens in vervulling: paardrijden op het strand

OPEN warmt je op! Voor onze wensenactie in december 2016 hebben we Rotterdammers opgeroepen om hun wens met ons te delen. Uit vele mooie inzendingen hebben we een selectie gemaakt van de drie mooiste wensen. De eerste wens is die van Lena, voor haar moeder. Lena’s wens is namelijk om samen paard te rijden op het strand. Iets wat voor Lena’s moeder als een totale verrassing kwam.

Het was voor Lena en haar moeder een moment om niet snel meer te vergeten. “Heerlijk, eindelijk weer op een echt paard” zuchtte Lena’s moeder Tineke, die een eigen praktijk heeft in de psychologie. Door de drukte van het runnen van een eigen praktijk is het gezamenlijk paardrijden met haar dochter Lena er de afgelopen tijd bij ingeschoten. Dit vond Lena zo jammer, dat ze een wens instuurde ter gelegenheid van ‘OPEN Warmt Je Op’.

Beloofd is beloofd, Lena en Tineke hebben samen een uur gereden door de duinen onder begeleiding van Peter van Geest van Manege Noordland. “Het was een heerlijke rit, we hebben alles kunnen doen wat we wilden doen. Het scheelt dat de dames al rij-ervaring hebben” voegde hij toe.

Lena en Tineke hebben enorm genoten van de rit. Het smaakt naar meer: “we waren het er na een half uur al over eens dat dit zeker voor herhaling vatbaar is!” vertelde Peter. De beide dames sloten zich hier enthousiast bij aan, want er gaat niks boven rijden op het strand.

OPEN Rotterdam bedankt Manege Noordland.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat