Opzoomer Mee helpt Rotterdammers buren opvrolijken

Corona geeft veel Rotterdammers het idee alsof zij in een rollercoaster zitten. Soms valt het even mee en soms valt het zwaar tegen. Toch zitten we allemaal in hetzelfde schuitje en daarom vindt Opzoomer Mee dat we elkaar een beetje blij moeten maken!

De feestdagen komen eraan. Waar normaal straatfeesten werden gegeven, is er nu volledige stilte. Elkaar zien kan niet meer in grote groepen, maar elkaar opvrolijken kan ook in groepjes van twee. Althans, zo vindt Opzoomer Mee! Op hun website schrijven zij dan ook: “Je kunt kinderen vragen om hun schoentje voor de deur te zetten. Chocoladeletters of kerstpakketjes met een lief kaartje rondbrengen bij ouderen, zieken of bij iedereen in je straat. Naar elkaar zwaaien met sterretjes op Oudejaarsavond”.

Opzoomer Mee helpt buurtbewoners door een lief initiatief te financieren met een geldbedrag van maximaal 150 euro. Ook is het mogelijk om traditiegetrouw een kerstboom van 5 meter voor in de straat te ontvangen. Dit kan natuurlijk ook voor een bijzondere sfeer in de straat zorgen!

Opzoomer Mee zet zich al jaren in voor onze stad. in 2015 maakten wij een reportage bij één van de acties die zij organiseerden: “De lief en leedestafette”.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat