Originele ondernemingen Club Haug, Skoon en Shypple genomineerd door Ketelbinkieprijs

Elk jaar wordt de Ketelbinkieprijs uitgereikt aan jonge Rotterdamse ondernemingen. De drie genomineerden voor de prijs zijn op 30 augustus bekend gemaakt bij de winnaar van vorig jaar Brouwerij Noordt. Dit jaar maken Club Haug, Shypple en Skoon alledrie kans op de Rotterdamse award.

Sinds 1982 wordt de prijs uitgereikt vanuit Stichting Ketelbinkie en met de award willen ze jonge Rotterdamse ondernemingen aanmoedigen. De genomineerden van dit jaar zijn drie zeer verschillende ondernemingen met een sterk Rotterdams karakter. Bij Skoon wordt gericht op duurzame energie in de vorm deelbatterijen, Shypple is een innovatief transportbedrijf en bij comedy club Club Haug kan het comedy talent van Rotterdam op het podium klimmen.

“Het is belangrijk dat wij deze prijs uitreiken aan jonge ondernemingen, omdat ze Rotterdam op een originele en positieve manier op de kaart zetten.” Aldus Peter Egge, vice-voorzitter Stichting Ketelbinkie. “De nominatie voor de prijs is ook een zetje in de rug voor de ondernemingen: het zorgt voor bekendheid bij andere ondernemers en een kans om te netwerken. Deze ondernemingen zijn alledrie erg innovatief, origineel en vol met lef en doorzettingsvermogen.”

De ondernemingen stellen zich op 11 september met een video voor in de Maassilo. Daar wordt ook bekend gemaakt waarom ze genomineerd zijn en wie er met de Ketelbinkieprijs naar huis gaat.

Eerder maakten wij een reportage over de comedy club Club Haug. Bekijk deze hier.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat