Pak jouw Rotterdamse fame op het Cinepeter filmfestival

Ben jij filmmaker in de dop en heb je een leuk is voor een korte film? Doe dan mee met het Cinepeter filmfestival op 11 april 2020. Dit is een kleinschalig filmfestival in café de Hensepeter aan de Nieuwe Binnenweg voor iedereen die graag eens een film wil maken.

Bij Cinepeter draait het om diversiteit. Er kunnen films als short documentaires, animatiefilms, fictie, videoclips, vlog enzovoorts vertoond worden. Wees niet bang dat je te weinig ervaring hebt. Voor alle filmmakers is er een plekje, zolang de kwaliteit van het beeld en geluid goed is en de film niet langer is dan tien minuten. Commerciële uitingen worden niet geaccepteerd op het festival. De winnaar die wordt gekozen door de jury kan de Zilveren Kabouter winnen. De publiekswinnaar krijgt de prijs Gekleurde Kabouter overhandigd.

Dit jaar werkt OPEN Rotterdam samen met Cinepeter. In totaal worden er twee winnaars uitgekozen. De gekozen video’s worden gepubliceerd op OPEN Rotterdam en daarmee maak je kans op eeuwige roem…

Ben jij een fanatieke Rotterdamse filmmaker? Dan is dit jouw kans om een short movie te maken en te versturen naar Cinepeter: [email protected]. De deadline is 28 maart 2020 en wie weet is jouw filmpje te bekijken op de kanalen van OPEN Rotterdam.

Meer informatie: www.cinepeter.nl