Paranormale beurs in Zevenkamp: ‘Ik geef alleen door wat ik binnenkrijg’

Naast sjamanen en mediums zijn er onder andere helderzienden, tarotkaartleggers, astrologen, numerologen, auralezers, masseurs en ga zo maar door. De meeste bezoekers komen uit nieuwsgierigheid en voor het plezier. ‘‘Ik wilde kijken of ik op het goede pad zit en dan zoek ik iemand op intuïtie die mij daar iets over kan vertellen’’, vertelt een bezoeker.

Natascha Vollebregt is een van de sjamanen die aanwezig is op de Beurs. Zij is al meer dan dertig jaar bezig met spiritualiteit. Wat het verschil is tussen een sjamaan en een medium? ‘‘Een sjamaan is spiritueler bezig dan een medium. Wij leggen contact met onder andere overleden dierbaren en dierenzielen. Een medium is iets meer oppervlakkiger’’, legt Natascha ons uit. ‘‘Ik zoom in op de energie van de persoon die tegenover mij zit. En dankzij de gidsen die mij helpen, kom ik in hun energie terecht en krijg ik boodschappen door. De boodschappen kunnen standaard dingen zijn als liefde, carrière, en familie.’’