Paul Elstak gaat nog steeds hard na 30 jaar

Paul Elstak wordt ook wel de Godfather van de Hardcore genoemd. De oudere generatie gabbers kent hem van platenzaak Midtown, Club Parkzicht of de feesten in de Energiehal. Tegenwoordig heeft hij een hit met rapper Jebroer en ook de jongere generatie loopt met hem weg.

Aanstaand weekend viert hij zijn 30-jarig dj-jubileum in de Rotterdamse Ahoy. Met een grote glimlach kijkt hij naar zijn naam die op een billboard prijkt voor het Sportpaleis. “Dat is mooi hè? Goed gespeld ook.” Tijdens de avond komen de verschillende genres van elektronische muziek langs waar hij aandeel in heeft gehad. Dus oude house, happy hardcore en de tegenwoordige hardcore.

Nog steeds is hardcore onverminderd populair. Volgens Paul komt dat doordat: “Mensen zijn meegegroeid met de hardcore.” Jana van de organisatie die het evenement in de Ahoy produceert vult aan: “Paul gaat ook met zijn tijd mee en maakt steeds nieuwe muziek.” En gaat Elstak nog 30 jaar aan vastplakken? Met een grote glimlach zegt hij: “Waarom niet joh, ik heb toch niets anders te doen.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat