Politiek Café Stemmen! komt vanaf volgende week weer terug!

Na het eerste seizoen Stemmen met gasten als Ellen Verkoelen (50PLUS), Enes Yigit (DENK) en Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) komt je favoriete politiek café weer terug. En komende woensdag ben je van harte welkom tijdens de opnames van de eerste aflevering in de Hillevliet op Zuid.

In het nieuwe seizoen van Stemmen! reizen we heel de stad door, langs Huizen van de Wijk en andere belangrijke locaties in de Rotterdamse wijken. In iedere aflevering staat een thema centraal en in deze eerste aflevering is dat de historisch lage opkomst tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Met politici, wijkraadsleden en bewoners bespreken we de oorzaken hiervan, maar vooral wat er aan gedaan moet worden

Op woensdag 8 juni nemen we deze aflevering op in de Hillevliet in Hillesluis. Om 16:45 ben je van harte welkom, om 17:00 beginnen de opnames.

Eerste seizoen Stemmen!
In de laatste aflevering van het eerste seizoen van Stemmen! spreken Ellen Verkoelen van 50Plus, Tim de Haan van D66 en Co Engberts over de uitslag van de verkiezingen, het weinige vertrouwen in de gemeente en de coalitievorming.