Praat mee in onze online OPEN redactievergadering!

Wij houden op dinsdag 6 oktober om 10.00 uur een OPEN redactievergadering, die voor iedereen toegankelijk is. Bij OPEN Rotterdam beginnen we iedere werkdag met een redactievergadering, waarin we de laatste nieuwtjes, tips en de leukste Rotterdammers bespreken. Hier maken wij weer webberichten, video’s of social media content van. Lijkt het jou leuk om een keer mee te praten in een redactievergadering en jouw nieuws te delen? Dat kan! 

Het thema van deze redactievergadering is: Wat gebeurt er voor positiefs in jouw wijk tijdens het aanscherpen van de coronamaatregelen? Geen enkel verhaal is te klein voor OPEN Rotterdam.

Doe mee!

Meld je aan via ons facebookevent of stuur een e-mail naar [email protected] met je naam, de wijk waarin je woont en je tip, dan weet je zeker dat je onderwerp voorbij komt in onze vergadering! De vergadering live bijwonen kan met je telefoon of computer heel coronaproof via deze link.

We houden de OPEN redactievergadering in het kader van het project ‘Wij zijn OPEN‘. Het doel van dit project is om de samenwerking met de Rotterdammers te versterken en een actief verband in de stad te bouwen. Jij bent een schakel en kan weer anderen helpen om mee te doen. Jij weet wat er speelt of kent Rotterdammers die goed op de hoogte zijn van wat er bij jou in de straat, buurt, wijk of gebied gebeurt en wat mensen bezig houdt. Iedereen doet er toe, alle verhalen doen er toe! Wij zijn OPEN, jij ook!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat