Programma opening Maastunnel bekend

De Maastunnel is, na twee jaar gesloten te zijn, al een aantal weken geopend voor automobilisten. Nu is het tijd om de opening van de oudste tunnel van Nederland groots te vieren op zaterdag 5 oktober.
De Maastunnel wordt door de bouwhelden weer overdragen aan Rotterdam tijdens de opening. Dit wordt gevierd met een ode aan de Rotterdamse tunnel. Tijdens de feestelijke dag is er van alles te doen voor èn in de tunnel. De dag begint namelijk met een ware ‘Maastunnel Run’. De start en finish is aan de Noordzijde, dus de route loopt door beide autobuizen.

Daarnaast is het mogelijk om door de gerenoveerde Maastunnel te lopen en alle details bekijken. Ook zijn er theatrale wandelingen door de tunnel. Deze wandelingen worden verzorgd door Theater Babel, Verhalenhuis Belvédère, Circus Rotjeknor en de artiesten van het Tunneltheater.

Naast de wandelingen in de Maastunnel, is er een ook muziekprogramma. Aan beide uiteinden, zowel Noord als Zuid, staat een podium waar verschillende artiesten optreden.

Let op: bij sommige activiteiten is een aanmelding vereist, meer informatie hierover vind je op de website van de Maastunnel.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat