Rare trekjes bij het thuiswerken

We zitten nu drie weken in sociale isolatie. Het thuiswerken kan voor je eigen regels zorgen die anders zijn dan op je werk. Misschien heb jij al drie weken geen normale kleding aan gehad of je krijgt een spontane schoonmaak bui of je hebt een nieuwe hobby ontdekt!

Rotterdammers op de Binnenban in Hoogvliet houden zich netjes aan de regels van het RIVM. We hebben verschillende antwoorden langs horen komen. Een van de meest voorkomende antwoorden is dat Rotterdammers nu vaker in de keuken staan en meer verschillende gerechten proberen te maken dan voorheen. Voor studenten is de sociale isolatie niet altijd een feestje. De online lessen krijgen zijn niet echt productief.

“Dit is de enige keer dat ik naar buiten ga. Voor de rest doe ik eigenlijk gewoon niks, vertelt een student. Er zijn wel een paar dingen die ik mis nu winkels en bedrijven gesloten zijn die de Rotterdammers graag willen bezoeken. “Ik zou graag nog naar de kapper willen, maar dat gaat helaas nu niet dus nog even wachten,” zegt een moeder.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat