Reporter Farzana houdt instalive spreekuur vanuit huis

Wij gaan live via Instagram en roepen de community op om hun vragen, opmerkingen, of ideeën met betrekking tot het coronavirus en de situatie in de stad te delen met OPEN Rotterdam.
Ook vandaag hebben we weer twee gasten in de uitzending. Roufaida is muzikant en zit in sociale thuisisolatie. Ze begon op Spotify een playlist genaamd ‘Huurtoeslag voor muzikanten uit 010’. Daarnaast gaat ze ons ook vertellen over haar podcast, waarin zij in gesprek gaat met vrouwen over hun loopbaan. Onze tweede gast is Pim de Lange. Hij is eigenaar van Ter Marsch op de Witte de Withstraat en is het niet eens met de 1,5 meter economie regel die gisteren tijdens de persconferentie besproken is.

We kunnen deze onderwerpen omzetten tot een onderzoek, zodat we de vragen van de jullie kunnen beantwoorden. Ook horen we graag wat onze community tegenwoordig bezighoudt, hoe jullie je dagen thuis doorkomen en hoe jij omgaat met het nieuws dat je krijgt omtrent het coronavirus. Tot slot horen en zien we graag hoe de community zich bezighoudt in de wijken.. Laat dus vooral je stem horen!

Jij kan ook het gesprek aangaan met onze verslaggever Farzana! Voeg jezelf aan haar liveconversatie op Instagram, vanaf 13:00 uur op het instagramaccount van OPEN Rotterdam.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat