Rescue Dogs: Nieuwe portretten van de innige relatie tussen adoptiehond en baasje

Rescue Dogs
Team DOGTV010 is terug! Met nieuwe portretten van de innige relatie tussen hond en baasje. Een drieluik over honden met een bijzondere geschiedenis. Iedere woensdag Rescue Dogs bij OPEN Rotterdam.

In de derde serie van DOGTV010, Rescue Dogs volgen we per aflevering adoptiebaasjes en strijders voor dierenrechten en hun rescue dog. We gaan op zoek naar de meest opmerkelijke en ontroerende hond-
baascombinaties, en indrukwekkende persoonlijke geschiedenissen.

Aflevering 3
In aflevering 3 ontmoeten we Emeline Cosijnse en haar 7 jarige Brits/Spaanse hond Timmi, een van de vele rescue dogs die door stichting Animals in Need in Nederland geplaatst zijn. De bedoeling was om Timmi binnen 6 weken voor te bereiden op zijn nieuwe baasjes. Maar het was liefde op het eerste gezicht en Emeline hield de vrolijke viervoeter uiteindelijk zelf. Timmi’s grootste hobby is rollen over tapijten in winkels en op grasvelden.

Aflevering 2
In aflevering 2 ontmoeten we Mirjam Peeters en haar man Willem die samen zorgen voor Little Miss Nina, een Roemeense rescue dog die via Friesland in Rotterdams terecht kwam. Nina is in een Roemeens veld gevonden en wordt geadoreerd door het liefhebbende paar. Als Willem gitaar speelt zit de schuchtere Nina onder en naast de bank, op zoek naar de zachte handen van Mirjam. Tijdens een wandeling in het Kralingse merken we hoe bang een hond kan zijn.

Aflevering 1
In aflevering 1 ontmoeten we Bettina Klootwijk en haar Podenco Patan, een bijzondere jachthond die uit een dodenstation op Gran Canaria werd gered als kleine pup. Bettina heeft naast de grappige en groot-orige Podenco nog 5 honden waar ze voor zorgt, samen met haar zus. Zij heeft ruim 500 rescue dogs weten te plaatsen in de afgelopen jaren. Een portret van pure dierenliefde.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter