Restaurant Taberna Dushi stopt er na 14 jaar mee

Restaurant Taberna Dushi aan de Pannekoekstraat stopt er per 1 september 2017 mee.

 

Dit maakten de eigenaren bekend via hun Facebookpagina: ”Na 14 jaar en een beetje, voor jullie gekookt en gezorgd te hebben is het tijd voor een nieuwe uitdaging, een nieuwe toekomst.”

Echter, wat deze nieuwe uitdaging is, weten de eigenaren tot op heden nog niet. ”Wij zijn aan het kijken naar nieuwe uitdagingen. We hebben al veel ideeën, maar we nemen eerst een jaartje rust om te bekijken hoe wij deze plannen concreet vorm kunnen geven.”, aldus eigenaar Erna Garces Colina.

Deze rust kunnen zij goed gebruiken. Doordat Taberna Dushi een familierestaurant is, waarin plezier hebben en gastvrijheid centraal staan, betekent dit voor de eigenaren dat zij vaak in de zaak aanwezig moeten zijn. Hierdoor zijn zij nu bijna altijd aan het werk.

Hoewel de sluiting het einde van een mooie periode betekent, treuren de eigenaren niet. Erna zegt hierover: ”Toen het restaurant 14 jaar geleden open ging, was het al de bedoeling dat het restaurant niet meer dan 15 jaar geopend zou zijn. Alleen nu hebben wij een jaar voor het zover is al een koper gevonden die het pand overneemt.”

Over de toekomstplannen voor het pand mag zij helaas nog niets kwijt.