RET verzacht wachten met boogiebus

Het zal je niet ontgaan zijn dat er vervangend vervoer is ingezet door de RET tussen Wilhelminaplein, Rijnhaven en Maashaven. Tot en met dit weekend zijn er pendelbussen, die het openbaar vervoer tussen deze metrostations overnemen. Om de overvolle vervanging van bus 44 te compenseren, heeft de RET iets nieuws bedacht om het wachten te verzachten.

Het is vervelend om in een overvolle bus te stappen, welke in eerste instantie jouw oude vertrouwde metro vervangt, en het wachten is ook geen pretje. Gelukkig is er voor liefhebbers van het disco tijdperk (en gezelligheid enthousiasten) nu een Boogiebus in het leven geroepen om jou tussen 20:00 uur en 2:00 uur een swingende pendelbus ervaring te geven. Zo zijn er discolampen, rookmachines en muziek om de weg tussen de drie metrostations aangenamer te maken.

De werkzaamheden duren tot en met zondag 26 augustus en de Boogiebussen zijn vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus beschikbaar om jou en je danspartners op te halen. Ook weet een RET woordvoerder ons te vertellen, dat de drukte vorige maandag – met het starten van de schoolperiode – werd opgevangen door de Eureka Express. Deze extra bussen dragen de grote hoeveelheden studenten door de spits heen om reguliere OV en vervangend vervoer te ontlasten.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter