Road to POW! WOW!

POW! WOW! begon ooit aan de randen van Hawaï, waar het grauwe buitenwijken transformeerde tot een geliefde open air gallery. Na een aantal succesvolle edities, breidde POW! WOW! zich uit naar locaties als Los Angeles, Taiwan, Hong Kong en Japan. En nu komen ze naar Rotterdam!

Aflevering 4 
De laatste aflevering van ‘Road To POW! WOW!’ staat in het teken van muziek. Met onder andere Jordy Dijkshoorn en Nachtburgemeester Juno die hun woordkunsten laten horen.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/74oFYG9N2uY” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Aflevering 3 
In de derde aflevering van ‘Road to POW! WOW!’ zien we een nieuwe skill, namelijk: Graffiti! Check hoe Tymon De Laat aan zijn inspiratie komt en neem een kijkje in de wonderlijke wereld van street art. Is het kunst of vandalisme?

 

Aflevering 2 
In deze aflevering zie je een van de andere skills die je kan zien bij het POW! WOW! Festival in Rotterdam: Streetball. Het is een versie van basketball, waarbij men veel kunsten met de bal uithaalt. TIjdens het festival wordt tevens een dunkwedstrijd gehouden.

 
Aflevering 1
In de eerste aflevering maken we kennis met Freerunning! In de aflevering zien we hoe de jongens zijn begonnen met freerunning en wat ze gaan doen op het Festival. Door middel van acrobatiek en creativiteit bewegen zijn door de stad van Rotterdam naar het Pow! Wow! Festival.

Serie Promo

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter