Roffa Mon Amour Festival voor het eerst met een kidsprogramma

De vijfde editie van Roffa Mon Amour Festival is aangebroken. Dit jaar voor het eerst met een kidsprogramma.Twaalf dagen lang worden er verschillende films van opkomende regisseurs vertoond op het dak van station Hofplein.

Roffa Mon Amour zorgt samen met Cinekids ervoor dat er dit jaar voor de kinderen van alles te beleven is. Kinderen kunnen terecht bij een knus ingerichte containerbios waar er korte animaties vertoond worden. Verder is er een schminktafel, tekentafel, stopmotionworkshop, knutselhoek en een VR-bril ruimte waar de kinderen zich in verschillende werelden kunnen wanen. Het kidsprogramma is niet alleen voor de kinderen leuk, ouders kunnen samen met de kids dansen op vrolijk muziek bij de silent disco of rustig een hapje of drankje nuttigen bij de verschillende horeca gelegenheden.

De ouders van de kinderen die aanwezig zijn, waren zeer enthousiast over de toevoeging van het kidsprogramma aan het festival.”Ik wist hier helemaal niks van, nu heb ik iedereen in mijn omgeving geappt om te komen!” aldus een van de ouders.