Rotown-dj’s organiseren elke zaterdag een anti-coronafeest op afstand

Ze zijn inmiddels een begrip in Rotown: Tom en Quin van de Forever27Club. Hun concept ‘Welcome to the Guilty Pleasure Dome’ zorgt altijd voor veel publiek in het Rotterdamse poppodium. Door de coronamaatregelen kan het evenement echter al een langere tijd niet doorgaan. Maar daar hebben de heren iets op gevonden.
Tom en Quin organiseren het feest nu elke zaterdagavond via een livestream tussen 21.00 uur en 00.00 uur. Tijdens die uren draaien de dj’s, zoals ze eigenlijk altijd al doen, bekende en foute meezingers. Het publiek kan van tevoren plaatjes aanvragen bij de dj’s.

“Het is geen vage coronafeest op een onveilige plek, maar Quin en ik draaien samen vanuit onze eigen studio”, aldus Tom, die zegt dat het feest méér is dan alleen twee dj’s die muziek draaien. “Achter ons staat een green screen waarop we leuke beelden projecteren. En zelf doen we ook een beetje gek om het zo gezellig mogelijk te maken.”

We vinden het leuk om te blijven draaien, maar we vinden het vooral fijn om iets terug te doen voor ons publiek”, zegt Tom. “We hebben door de jaren heen een flinke doelgroep opgebouwd en we willen ze een geweldige zaterdagavond blijven bezorgen nu veel evenementen niet door kunnen gaan.”

Het anti-coronafeest is elke zaterdagavond vanaf 21.00 uur gratis te volgen via deze website.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat