Rotterdam Chinese New Year live bij OPEN Rotterdam

OPEN Rotterdam, de lokale publieke omroep, brengt zaterdag 28 januari vanaf 12.30 uur live de viering van het Chinese New Year bij de mensen thuis. OPEN Rotterdam doet live verslag vanaf drie locaties, Wijkpark Oude Westen, de 1e Middelandstraat en vanaf de Koopgoot. OPEN Rotterdam is de eerste publieke omroep die via de nieuwe techniek Ubideo online live verslag doet vanaf meerdere plekken.

OPEN Rotterdam volgt de officiële opening door burgemeester Aboutaleb in Wijkpark Oude Westen en de traditionele optocht met leeuwendans door het centrum van de stad en OPEN Rotterdam doet uitgebreid verslag van het programma met o.a. Chinese top chefs, een markt van lokale winkeliers en een programma van traditionele en moderne Chinese activiteiten.

Rotterdam Chinese New Year
Op 23 t/m 29 januari 2017 vieren we Rotterdam Chinese New Year. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari zal Wijkpark Oude Westen omgetoverd worden in een cultureel festivalterrein. De rest van de week zijn er activiteiten door de gehele stad. Meer informatie www.rcny.nl.