Rotterdam Festivals roept Rotterdammers op ideeën voor het songfestivalfeest in te sturen

Rotterdammers kunnen vanaf vrijdag 1 november hun idee indienen voor een feestelijke songfestivalweek in Rotterdam. Vanaf vrijdag 8 tot en met zaterdag 16 mei vinden allerlei feestelijke activiteiten in de stad plaats. Mede-organisator Rotterdam Festivals doet een oproep aan iedereen die wil meebouwen aan het stadsprogramma.
Het programma vindt plaats in de hele stad, maar het zwaartepunt is het stadscentrum en Zuidplein, rondom Ahoy Rotterdam. De activiteiten moeten een feest worden voor jong en uit. Ook moeten de activiteiten volgens Rotterdam Festivals de culturele rijkdom van de stad laten zien. Ideeën die hieraan bijdragen en bovendien aansluiten op het songfestivalthema ‘Open Up’, maken volgens de organisatie de meeste kans op een financiële bijdrage.

Rotterdam Festivals benadrukt dat niet alleen ervaren organisatoren, horecaondernemers en culturele instellingen hun ideeën kunnen aandragen, maar dat iedereen zich kan aanmelden om bij te dragen aan het stadsprogramma. Ideeën aandragen kan van 1 november tot en met 15 december 2019 op de website van Rotterdam Festivals.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat