Rotterdam is een clubavond rijker

Nuray en Maria, onder andere bekend van het concept Discoflamingo, zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het lanceren van een eigen clubavond: Mingo. Hiermee willen zij de Rotterdamse nachtcultuur verbreden.
Voor de eerste editie hebben zij niemand minder dan Dream Koala uitgenodigd, die een 1 uur durende live set zal performen in Rotown Rotterdam. Zijn muziek is een ode aan de natuur en een kritische noot aan de moderne wereld. De eerste editie vindt plaats op 28 mei. Dream Koala wordt ondersteund door Jailo met een DJ set vol subtiele Jersey Club en Future R&B invloeden. Als laatste voegen ze daar Holowave aan toe; een opkomende Rotterdamse DJ en producer.

Mingo is een avond waar de focus ligt op elektronische live acts en waar de edities worden geprofileerd als nachtconcert. Hiermee brengen zij een frisse wind door de Rotterdamse nachtcultuur qua muzikale omlijsting. Het concept ligt in het verlengde van de clubavond Discoflamingo waar de dames tegenwoordig grotere headliners boeken zoals Flight Facilities en Hercules And Love Affair.