Rotterdammers in de prijzen tijdens Vegan Awards

Restaurant Flower Burger en blogger Suzanne van de vegan community ‘Wat eet je dan wel?’ zijn in de prijzen gevallen tijdens de Vegan Awards 2018. Flower Burger, dat dit jaar de deuren opende, heeft gewonnen in de categorie ‘Beste Vegan Nieuwkomer’ en ‘Wat eet je dan wel?’ is benoemd tot beste vegan blog.

De eigenaren van Flower Burger laten op hun Facebookpagina weten dat ze enorm blij zijn en dankbaar voor alle stemmen die zij hebben gekregen. De overwinning was dan ook verpletterend, met 26,5% van alle online stemmen lieten zij de nummer twee ruimschoots achter zich.

Suzanne den Toom van de online community ‘Wat eet je dan wel?’ zegt op haar Facebookpagina dat ze erg trots is. “Ik was al gemotiveerd, maar nu nog meer om zoveel mogelijk mensen te inspireren om voor veganisme te kiezen. Op de vraag van de voorzitter van de Vereniging voor Veganisme Emile ‘wat is het succes van wateetjedanwel.nl? antwoorde ik ‘ik kom uit Rotterdam. Daar vinden we doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’.” 45,27% van de online stemmers bracht een stem uit op de vegan online community.

De Vegan Awards worden jaarlijks uitgereikt in de categorieën beste vegan product, webwinkel, kookboek, cateraar, eetgelegenheid, blog, onderneming en nieuwkomer. De 2018 editie was de succesvolste ooit met meer dan 25.000 stemmen uitgebracht door 5.700 stemmers. Acht winnaars gingen naar huis met een award, waarvan twee uit Rotterdam.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter