Rotterdams cabaret talent gezocht

Ben jij de clown van de klas? Maak je iedereen aan het lachen op feestjes? En droom jij van een carrière op de planken? Dan kun je je nu aanmelden voor de elfde editie van het Griffioen/Zuidplein Cabaret. 
Komische talenten kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de auditie op zaterdag 14 januari 2017. Het festival richt zich op het ontdekken van nog onbekend cabarettalent en biedt zo een springplank naar de grotere landelijke cabaretfestivals.

Je kunt aanmelden via deze website: www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl. Inschrijving sluit op zondag 8 januari 2017. Tijdens de auditie selecteert een deskundige jury de acht beste kandidaten die doorgaan naar de halve finale op vrijdag 17 en zaterdag 18 februari 2017.

Mocht je in de finale terecht komen, dan kom je in een mooi rijtje terecht. Eerdere finalisten/winnaars waren onder meer: René van Meurs (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2012, Comedytrain), Dara Faizi (winnaar jury- en publieksprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2010), Jasper van Kuijk (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2010), Kirsten van Teijn (winnaar jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2013), Anne Neuteboom (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2015) en Martijn Kardol (winnaar jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2016).

Het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival wordt georganiseerd door de Griffioen, het cultuurcentrum van de VU in Amstelveen en Theater Zuidplein in Rotterdam.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat