Rotterdams horeca-echtpaar neemt café in West over

Op de hoek van de Nieuwe Binnenweg en de Heemraadssingel zat 24 jaar Hell’s Angels café The Other Place. Toen de kroeg leeg kwam te staan, pakten horeca-echtpaar Bianca Koedam en Sien Bilic hun kans. Afgelopen weekend opende Café Brasserie Steijn, de nieuwe hotspot in Rotterdam West.

Het echtpaar voelt zich thuis in hun nieuwe zaak. “Ik zit al vanaf m’n veertiende in de horeca. Ik heb overal gewerkt: Café Ari, Café De Pui, discotheken”, vertelt mede-eigenaar Bianca Koedam. “Na 13 jaar gewerkt te hebben met mijn vader en broer, ben ik nu wat met mijn man begonnen die ook al jaren in de horeca werkt.”

De locatie kwam toevallig op hun pad en ze zijn ontzettend blij met hun plekje. “Rotterdam West is upcoming, het is echt aan het groeien”, aldus mede-eigenaar Sien Bilic. Zijn vrouw Bianca voegt daar aan toe: “Het is een groene buurt, je kijkt hier uit op een mooie singel“. “De gevel, locatie, het uitzicht en de zon zijn de doorslaggevende factoren geweest voor ons”, aldus Sien.

Maar hoe is het nou om als getrouwd stel samen een horecagelegenheid te openen? “Hij was helemaal in de stress dat we het niet gingen halen en toen had ik wel even twee weken dat ik gek van hem werd.” Maar het echtpaar heeft afgezien van de stress voor de opening eigenlijk helemaal geen ruzie gehad. Afgelopen weekend viel die stress van ze af en werd Café Steijn op feestelijke wijze geopend.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat