Rotterdams jeugdorkest zoekt oud-leden voor 50-jarig bestaan

De Vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest viert dit jaar zijn 50-jarig bestaan. In de afgelopen vijf decennia zijn honderden muzikanten op de een of andere manier betrokken geweest bij de vereniging en die ziet het orkest graag terug.

“Natuurlijk vieren we onze verjaardag graag met zoveel mogelijk oud-leden. Voor ons reünistenorkest dat op 10 december onder leiding van oud-dirigent Peter Biloen zal spelen, zoeken we uit elk decennium een flinke vertegenwoordiging van oud-spelers, dus we hopen dat zoveel mogelijk oud-muzikanten van een van onze orkesten of ensembles zich alsnog aanmelden”, aldus voorzitter Mark Lansbergen.

Het thema van het lustrum is ‘50 jaar verrassende ontmoetingen’ en de komende zes maanden werkt de Vereniging aan het Lustrumfestival in de Van Nellefabriek op 10 december. Dan staat de hele dag in het teken van presentaties van de orkesten, een reünistenorkest en gastoptredens van partners en alumni.

Dus heb jij op wat voor wijze dan ook deel uitgemaakt van dit gezelschap en wil je je aanmelden voor dit feestje? Dat kan hier!