Rotterdams kledingatelier maakt maatpakken voor Sparta

Zes jaar geleden begon Cemil Karaaslan met één kledingatelier, Misura Sartoria, ondertussen heeft hij er drie waarvan één in de Hofbogen. Ze maken maatpakken voor bekende nederlanders en voor het vijfde jaar op rij kleden ze Sparta.

In Misura Sartoria kunnen klanten terecht voor op maat gemaakte kleding. De maten worden opgemeten en vervolgens worden de pakken gemaakt in Italië. In het kledingatelier is nog wel een kleermaker aanwezig die de laatste aanpassing maakt. Het maken van kleding zit Cemil in het bloed. Zijn opa en vader waren kledingmakers. Zij emigreerden vanuit Turkije naar Nederland. Cemil’s vader werkte veertig jaar als meester kleermaker. Cemil heeft geen interesse in achter een naaimachine kruipen: “Ik moest van mijn vader achter de naaimachine zitten en ik wilde dat niet. Ik wil een product verkopen, een concept oprichten en vooral ook een merk opbouwen.” Wat Cemil en zijn vader gemeen hebben in dat ze de voetbalclub Sparta tot hun klantenkring kunnen rekenen. Cemil’s vader was hun meester kleermaker en Cemil is business partner van de club. Hij zorgt ervoor dat de club in mooie maatpakken rondlopen.

Sparta kunnen kleden is een grote eer. Voor Cemil is het verlenen van service echter het meest belangrijk: “Ik wil dat elke klant tevreden de deur uit gaat.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter