Rotterdams talent gezocht! Word jij de winnaar van de RU OPEN Talent Contest 2021?

Rotterdams talent gezocht! Word jij de winnaar van de RU OPEN Talent Contest 2021?

De derde editie van de samenwerking tussen OPEN Rotterdam en Rotterdam Unlimited is van start. Aspirant-artiesten kunnen tot en met 30 april een filmpje van hun act uploaden om mee te dingen naar het prijzenpakket, waaronder een optreden op de eerstvolgende editie van Rotterdam Unlimited.

UPDATE: OPEN MIC afgelast
We waren hoopvol en misschien een tikkie naïef, maar we zagen onszelf echt weer naar live muziek kijken, op 1,5 meter afstand en misschien met maar 30 personen. 
Al op 26 maart moesten we de OPEN MIC avond afzeggen vanwege corona en nu blijkt ook de tweede avond, 30 april niet door te kunnen gaan. Maar ONLINE gaan we DOOR! Schrijf je dus in en schitter in 2022 op één van de podia van Rotterdam Unlimited.

De deskundige jury kiest 6 talenten uit om door te gaan naar de finale op 10 juni in het  nagelnieuwe Theater Zuidplein. Daar verzorgen de finalisten een optreden van 10 minuten, waarna de juryleden de winnaar zullen aanwijzen. De winnaar mag optreden bij de eerstvolgende editie van Rotterdam Unlimited. De finale van de RU OPEN TALENT Contest wordt uitgezonden op de kanalen van OPEN Rotterdam. Daarbij krijgt de winnaar coaching aangeboden om net dat beetje extra mee te krijgen om een kickstart van zijn of haar carrière te maken.

Wat kan je winnen? 
1. Een live-optreden van 10 minuten op een van de podia van Rotterdam Unlimited zodra het weer kan, dat opgenomen en uitgezonden zal worden door OPEN Rotterdam;
2. Coaching op gebied van artistiek ondernemerschap;
3. Een geldprijs van euro 500,00.

Schrijf je hier in!

In eerdere edities werden respectievelijk Lii (2019) en Jozay (2020) onbetwiste  winnaars van RU Open Talent Contest. Lii is een Rotterdamse rapper die zich meer  dan staande wist te houden op het podium, tussen optredens van Frenna en Femi Kuti & The Positive Force. Het optreden van Jozay – winnaar 2020 – heeft vanwege corona niet plaats kunnen vinden. Zijn optreden is doorgeschoven naar 2021! Kijk voor meer informatie op www.rotterdamunlimited.com.