Rotterdamse band ‘De Wannebiezz’ scoren platendeal

De Rotterdamse band ‘De Wannebiezz’ bereikt een nieuwe mijlpaal! Zij tekenden een contract bij de platenlabel Red Bullet. Het doel van de band en de platenlabel is om in de toekomst de Benelux te veroveren.

Als De Wannebiez optreden, spelen zij voornamelijk hits uit de afgelopen 40 jaar. Nu vinden zij dat het tijd is voor hun eigen hits. Zij brengen hun eerste gezamenlijke product uit op 10 mei. In samenwerking met producer Eddy Ouwens en tekstdichter Jan Rot maakten De Wannebiezz de single “Ech Wel”, een humoristisch nummer met natuurlijk ons typisch Rotterdams accent.

De eigenaar van de platenlabel, Willem van Kooten, is enthousiast over hun nieuwe aanwinst: “De Wannebiezz passen uitstekend bij Red Bullet”. Ook geven de Wannebiezz aan dat zij zich vereerd voelen dat zij zich hebben mogen toevoegen aan de label. “Naast alle optredens en festivals die de jongens gaan pakken, kunnen zij ook niet wachten om de hitlijsten te bestormen”, aldus Bob van Rutten eigenaar boekingskantoor Show en zo.

De heren van De Wannebiezz maakten er ook een knalfeest van tijdens Ketels aan de Kade 2017. Wij volgden hen de hele avond! Bekijk de reportage hieronder terug.