Rotterdamse Dakendagen afgelast door coronacrisis

De Dakendagen gaan dit jaar door de coronacrisis niet door. Het evenement, waarbij allerlei Rotterdamse daken worden opengesteld voor publiek, zou dit jaar eigenlijk van 4 tot 7 juni plaatsvinden.

Uitstellen van het evenement naar later in 2020 is niet mogelijk volgens de organisatie. Daarom wordt dit jaar overgeslagen, al is er wel een afgeslankte online versie van het evenement in de maak.

“Omdat we nog evenveel dak-energie en -inspiratie hebben zullen we de komende tijd online, en als het weer kan wellicht ook op andere plekken, kleinere dakactiviteiten, ontwikkelen die passen bij de wereld waar we nu in leven.” Hierover komt de organisatie snel met nieuws.

OPEN Rotterdam is ieder jaar aanwezig op het evenement. Kijk hieronder onze reportage van de editie van vorig jaar terug.

Ook deden wij vorig jaar live mee met een clinic freerunnen op het dak van de Jan Prinsschool bij de Markthal.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frotterdamisopen%2Fvideos%2F323952551606637%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat