Rotterdamse Dakendagen | FESTIVAL TV

Oorspronkelijk zou het eerste weekend van juni in het teken staan van de Rotterdamse Dakendagen. Tot grote teleurstelling van velen kan het jaarlijkse spektakel, waarbij duizenden Rotterdammers de daken in heel de stad beklimmen, dit jaar niet door.

In OPEN Rotterdam FESTIVAL TV kijken we terug naar voorgaande jaren en genieten we toch nog van de gezelligheid. De man achter de Rotterdamse Dakendagen, directeur Léon, geeft een korte inleiding en vertelt hoe ze De Dakendagen dit jaar vieren.

OPEN Rotterdam FESTIVAL TV en via livestream
Vrijdag 5 juni om 20:00 uur
Zaterdag 6 juni om 14:00 uur en 20:00 uur.

Rotterdamse Dakendingen!
Het coronavirus gooit eten in de roet; met duizenden mensen het dak op is dit jaar niet mogelijk. Toch blijft de organisatie niet stil zitten. Er is namelijk een alternatief programma ontwikkeld onder de noemer ‘Rotterdamse Dakendingen’. In de uitzending van Festival TV kan je onder andere al kijken naar prachtige opera op het dak in Maashaven en spoken word op het dak in hartje Rotterdam!

FESTIVAL TV
OPEN Rotterdam, Rotterdam Festivals en de festivalorganisaties slaan de handen ineen en brengen samen de festivalagenda tot leven door speciale uitzendingen op OPEN Rotterdam FESTIVAL TV. Op de geplande festivaldagen zijn er speciale FESTIVAL TV-blokken (tussen 14 tot 16 uur en tussen 20 tot 22 uur) op OPEN Rotterdam TV (Ziggo 36, KPN 1349) en livestream (www.openrotterdam.nl/live).

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat