Rotterdamse Hannah wint Miss Beauty of Zuid-Holland verkiezing

Afgelopen zaterdag won Hannah Potuyt (21), woonachtig in Rotterdam, de provinciale verkiezing Miss Beauty of Zuid-Holland. Ze mag Zuid-Holland nu gaan vertegenwoordigen op de landelijke verkiezing!
”Ik had me eigenlijk voor de lol aangemeld, maar toen werd ik op een castingdag samen met een aantal andere meisjes uitgekozen”, vertelt Hannah. De meisjes moesten zich in rijen van vijf voorstellen en daarnaast ook in bikini op het podium verschijnen. ”Dat doe je niet elke dag natuurlijk”, lacht Hannah. 

Afgelopen zaterdag was de finale van de missverkiezing. ”Het gaat om veel meer dan alleen je uiterlijk. Je kennis over de provincie wordt bijvoorbeeld ook getest en je moet antwoord geven op een aantal ethische kwesties.” Mocht Hannah in september de landelijke verkiezing winnen, dán mag ze zich wagen aan de internationale missverkiezing Miss Supernational.

Eerder volgden we een andere deelneemster, Dominique, van de Miss Beauty verkiezing. Zij heeft helaas niet gewonnen, maar is wel heel ver gekomen! Bekijk hieronder de video.