Rotterdamse jongeren laten hun talent zien in SKVR Fanatics finale

De finale van SKVR Fanatics is donderdag 6 juli in RAAF Rotterdam. Fanatics is het podium voor jong Rotterdams talent. Tijdens zes voorrondes en een halve finale zijn de tien finalisten gekozen door het publiek en de jury.

De finalisten nemen het tegen elkaar op in de strijd om de ‘Fanatic-of the year- Award’ ter waarde van duizend euro. Deze prijs wordt gebruikt voor de verdere ontwikkeling van de winnaar.

RAAF Rotterdam wordt voor de finale omgetoverd tot een ‘Freaking Fanatics arena’, met spectaculaire circusacts in het voorprogramma. Daarna mogen de talenten van La Famille (Hip Hop), Cheryl Ozturk (opera), Ayyash (spoken word), Jonathan Cray (poëzie), Diahana (theater), I Am Movement (dans), Dialorian (singer-songwriter), Smokey (rap), Team Hungry (rap) en Angel (dans) schitteren op het podium.

De finalisten worden beoordeeld door de vakjury die bestaat uit Bas Kwakman, directeur van Poetry International, Soesja Pijlman van Codarts en het Circusfestival en Immanuel Spoor van De Nieuwe Lichting/ Eendrachtfestival.

SKVR Fanatics is de plek waar Rotterdamse jongeren tussen de 15 en 25 jaar de kans krijgen om hun talent aan de stad te laten zien. Dit kan in uiteenlopende disciplines als dans, muziek, theater, spoken word, cabaret en nog veel meer.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat