Rotterdamse LHBTI-huiskamer genomineerd voor de Jos Brink Prijs 2017

The Hang-Out 010 is genomineerd voor de Jos Brink Innovatieprijs en bereid zich voor op de officiële afterparty die zij samen met FERRY organiseren. De prijsuitreiking vindt plaats op 21 mei 2017 in het Oude Luxor theater. De afterparty op de Westblaak is om iedereen die wat moois voor de LHBTI-gemeenschap doet in het zonnetje te zetten.

The Hang-Out 010 is sinds september 2014 een huiskamer waar LHBT-jongeren uit Rotterdam samen kunnen komen, aan projecten kunnen werken en activiteiten kunnen organiseren. Gert-Jan Verboom richtte The Hang-Out 010 op nadat hij in 2014 de RET Aardig Onderweg Award won voor het concept. Sinds maart 2016 is The Hang-Out 070 actief voor jongeren in Den Haag.

De Jos Brink Prijs is een initiatief van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en wordt elke twee jaar toegekend aan een persoon of organisatie die zich inzet voor de acceptatie van de LHBTI gemeenschap. De Innovatieprijs is een aanmoedigingsprijs voor een persoon of organisatie die zich op inspirerende wijze inzet voor de verbetering van LHBTI’s in de samenleving. De prijs bestaat uit een geldbedrag van €1.000,- en is een aanmoediging voor de winnaar om hun voorbeeldfunctie voort te zetten.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat