Rotterdamse Munt viert zomerfestival

Rotterdamse Munt viert op zaterdag 3 juni de zomer op het Zomerfestival. In de geurige stadskruidentuin (Laan op Zuid – hoek Brede Hilledijk 2) klinken kleurrijke en verrassende klanken en kun je proeven van heerlijke hapjes en drankjes van lokale oogst. 

Het Rotterdamse Munt Zomerfestival is een inspiratiefeest met speurtochten, demonstraties, proeverijen en workshops. Iedereen is welkom: jong en oud, buurtbewoner of toevallige passant. In de stadskruidentuin vind je meer dan 100 soorten kruiden en eetbare bloemen.

Bezoekers kunnen om 12 uur aanschuiven voor de lunch, speuren naar de lekkerste smaken uit de stadsnatuur, zelf pesto maken of een eigen plukkruidentuin maken voor thuis. Op het Muntterras wordt verse kruidenthee, hartige en zoete lekkernijen met ingrediënten uit eigen tuin geserveerd. Ook is er een randprogramma met live muziek en speurtochten voor kinderen.

Het zomerfestival is gratis toegankelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van Rotterdamse Munt, Stichting ter Bevordering van Volkskracht en Gebiedscommissie Feijenoord. Rotterdamse Munt viert de zomer op het Zomerfestival.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat