Rotterdamse muzikanten krijgen online podium door Uit-je-dak-muziekprijs

Nu de Rotterdamse Dakendagen er weer op zitten kan er pas echt gejureerd worden. Alle artiesten maken kans om de Uit-je-dak-muziekprijs te ontvangen. Rotterdamse Dakendagen organiseert, samen met Rotterdamse podia, deze prijs om de artiesten in deze lastige tijd alsnog een podium te bieden zodat zij ook gezien worden door muziekprofessionals.

Tot maandag 15 juni konden de muzikanten zich aanmelden om kans te maken op deze prijs. De organisatie ontving talloze video’s van de artiesten die hun beste optreden, van de dakendagen, hadden vastgelegd. “Ik word super blij van deze video’s,” vertelt Léon van Geest, directeur van de Rotterdamse Dakendagen. “Ze laten zien hoe multifunctioneel daken gebruikt kunnen worden in de stad, en kijk wat een bijzondere filmpjes dit oplevert! Heel mooi om te zien wat een divers muziektalent we hebben.”

De prijs is bedoeld om de muzikanten een flinke steun in de rug te kunnen bieden. Geen optredens maakt de creatieve sector moeilijk te bestaan. De Dakendagen was een flink podium die ondanks de crisis goed geschikt was en nu gaan zij online dus verder.

Op 1 juli worden door de organisatie de winnaars bekend gemaakt. Zie hier alle inzendingen:www.rotterdamsedakendagen.nl/uitjedak

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat