Rotterdamse ondernemers Googlen zich naar succes

In de Schiecentrale Rotterdam is op maandagochtend de digitale werkplaats van start gegaan. Tijdens dit Google kennisevenement kunnen Rotterdamse ondernemers zich verreiken met kennis en vaardigheden om hun bedrijf te laten groeien in het digitale tijdperk.

Alles bij elkaar zorgen zzp-ers en mkb voor ongeveer 150.000 banen. Om ondernemers te versterken heeft de Gemeente Rotterdam in samenwerking met Google en Qredits de Digitale Werkplaats georganiseerd.

‘De gemeente vindt het belangrijk om dit soort evenementen te steunen en dienstverlening aan te bieden over wat u met Internet kan doen in uw onderneming’ aldus wethouder Struivenberg tijdens het openingswoord.

Digitale marketing, analytics, SEO, emailmarketing, website optimalisatie, microkrediet, online veiligheid en meer kwamen allemaal voorbij tijdens workshops en 1op1 sessies. Op dinsdag 10 mei volgt een tweede workshopdag. Het was de vijfde keer dat de digitale werkplaats georganiseerd werd. Voor thuisblijvers is er online meer informatie te vinden op het platform g.co/onlinedigitalewerkplaats.